TopControl

Nieuwe automatische combinatieweger voor hogere efficiëntie

TopControl kent een goed eerste jaar met zowel een stijging van de omzet in Italië als in het buitenland. "We zijn tevreden over de eerste maanden van 2019, waarin onze groeiverwachting werd bevestigd. We hebben de omzet in Italië dan wel verhoogd, maar meer dan de helft van onze activiteiten heeft betrekking op het buitenland", zegt commercieel manager Johann Strozzega.

Onder de producten die TopControl onlangs heeft gelanceerd en die zullen worden tentoongesteld tijdens MacFrut, is de automatische combinatiemachine met weegschalen MHP1200. Hiermee kan de efficiëntie in het verpakkingsproces worden verhoogd. MHP1200 is een optimale machine waarmee het vooraf ingestelde gewicht kan worden bereikt, aldus de ontwikkelaars.

De meerkoppige weegschaal heeft vele voordelen: onder andere reductie van verspilling en mankracht, verhoging van de verpakkingssnelheid, kostenreductie, optimalisatie van resources en winstmaximalisatie.

Tijdens de beurs kunnen bezoekers ook informatie krijgen over StorageMove, een logistiek systeem ter bevordering van de distributie. Het systeem biedt voorraadbeheer met exacte positionering van elke transporteenheid. StorageMove zorgt voor een toename van de productiviteit en optimalisatie van de resources.

Voor meer informatie:
TopControl Srl
Via Enzenberg 24/A
39018 Terlano - Italië
Tel.: +39 0471 319999
Email: marketing@topcontrol.it
Web: www.topcontrol.it 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven