Qingdao, China: 19- 21 september 2019

Horti China versterkt samenwerking met Nederlandse delegatie

De Horti China vindt in 2019 plaats in het Qingdao World Expo City Hall N4 en Hall N5 van 19-21 september. De conferentie vindt plaats op een oppervlakte van 20.000 m2. De expogebieden omvatten zaden, planten, kastechnologie en toepassingen voor andere gespecialiseerde sectoren. De expo-ruimte voor tuinbouwzaden toont zaden voor tuinbouw en ook voor Chinese medicijnen. De expo zal in het bijzonder aandacht besteden aan teeltinnovaties en innovatieve producten en technologieën. 

Horti China trekt veel mensen aan uit de tuinbouwsectoren in China en daarbuiten. Er zullen delegaties uit Nederland, Frankrijk en Italië aanwezig zijn. 

Horti China versterkt de samenwerking tussen de Nederlandse delegatie dit jaar. De volgende bedrijven hebben al toegezegd mee te doen: Van Iperen, Codema, Hoogendoorn Asia, Dalsem B.V., Ridder Drive Systems B.V., Priva, TTA B.V., Metazet Zwethove BV, Beijing Rui Xue Global Co., en Signify. 

Horti China organiseert tegelijkertijd een aantal meetings en activiteiten. Experts uit de sectoren, bedrijfsmanagers en anderen uit de tuinbouwsector zullen actuele onderwerpen bediscussiëren en problemen in de sector, de laatste technologieën en ook prestaties en ervaringen. Horti China doet een poging om het meest gespecialiseerde platform in de tuinbouwsector te zijn.

Voor meer informatie:
Ms. Zhang Yang - Project manager
Tel.: +86 010-5734 5563 
Mobiel: +86 186 1843 9769 
E-mail: rose.zhang@hortichina.cn 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven