Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Greenery wil met #snacksperge de aspergeconsumptie stimuleren

Het is aspergetijd en consumenten van veelal bovengemiddelde leeftijd trekken watertandend hun receptenboek weer uit de kast om de traditionele gerechten te bereiden. Maar de jonge consumenten in de Randstad laten de asperge links liggen. Tijd voor verandering! Via het platform Verse Oogst (www.verseoogst.nl) promoot The Greenery in de maand mei asperges via het thema #snacksperge.

“Het traditionele recept van asperges met ham, kaas en botersaus is heerlijk, maar het seizoen is te lang om het hierbij te houden, toch?” vindt Harm-Jan Eikelenboom, marketing manager bij The Greenery. “Ook zijn ze tè lekker voor alleen bij het avondeten! Daarom laten via #snacksperge zien dat er zoveel meer mogelijk is om asperges te bereiden. We gooien asperges in the mix: verwerken ze in een viskoekje, leggen ze op een pizza, maken er een vega-sateetje van, stoppen ze in een Mexicaanse hotdog. Of wat dacht je van bereiding in een airfryer?”

Snacksperge.TV
Om het extra makkelijk te maken leren chefs Job & Perry al freestylend in de keuken de kunst van snacksperges maken. Vanaf de basis - het schillen van asperges – tot het maken van aspergekroketten of een aspergebao met bakeljouw, alles wordt op geheel eigen wijze uitgelegd.

#snacksperge Foodtruck
Om #snacksperge onder de aandacht te brengen, rijdt de hele maand mei de speciale #snacksperge foodtruck langs de verschillende steden binnen de Randstad. Op verschillende plekken laten we verschillende aspergesnacks proeven en vertellen we geïnteresseerden alles wat ze willen weten over dit mooie product.

Voor meer informatie:
The Greenery
Dierensteinweg 30
2991 XJ Barendrecht 
+31(0)180 655 911
info@thegreenery.com 
www.thegreenery.com  

Publicatiedatum: