Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerhard Gilbers, W.D. Products Trade:

"De vorm van de tomatenhaak bepaalt de kracht ervan"

Tholen - Precies een jaar geleden zette Gerhard Gilbers zijn handtekening onder een contract. Van Wim en Willemien Delisse nam hij een gedeelte van hun bedrijf over. De naam van het bedrijf is nu W.D. Products Trade. Het draait daar allemaal om tomatenhaken en -touw.

Gerhard: "Ik sta hier zo achter. Onze haken hebben een bijzondere vorm. De vorm komt de kracht ten goede. De teler zit natuurlijk niet te wachten op doorgezakte haken. Als de haken maar ver genoeg doorzakken, valt het gewas op de grond. Dat mag niet gebeuren. Er is daarom indertijd  lang nagedacht over de vorm van de haak. Ik kan wel zeggen dat de huidige haakvorm zich heeft bewezen. De haak schuift niet weg op de gewasdraad. De knik in het midden van de haak zorgt voor die extra stevigheid.”

Sneller haken ophangen
De haken die Gerhard biedt, worden aangeboden met het Quickhookkarton. Op één karton zijn 20 -36 haken bevestigd. Het karton wordt op hanghoogte gehouden, zodat de haken in één keer achter elkaar kunnen worden opgehangen. Dat spaart tijd. En dus geld. Overigens is dit systeem geschikt voor zowel links- als rechtshandigen.

Meerdere kleuren en lengtes op één kaart zijn mogelijk. W.D. Products Trade biedt ook een hoge draad haak met clip. Deze haak wordt gewikkeld met een bruggetje voor de vrije val lengte. Voor tussenplanten is dit handig. Deze haken worden pas later afgewikkeld; pas als het nodig is.

Voor meer informatie:
W.D. Products Trade
Gerhard Gilbers
0315 – 820 428
06 54 – 372 726
info@wdproductstrade.nl 
www.wdproductstrade.nl