Try before you buy: systemen voor de teelt op water

NexTech AR Solutions heeft een overeenkomst getekend met Just Vertical, een bedrijf dat technologieën ontwikkeld voor de teelt op water om augmented reality-oplossingen te leveren om de online winkelervaring van hun klanten te verbeteren.

Just Vertical zal het ARitize E-commerce platform van NexTech gaan gebruiken om 3D AR-modellen van hun AEVA systeem voor de teelt op water te creëren, waardoor klanten het systeem in hun huis kunnen 'plaatsen', voordat ze deze kopen. Zo kunnen ze testen of ze de juiste grootte aanschaffen en of het systeem de juiste esthetische kwaliteiten heeft.

“De traditionele teelt is nodig aan verandering toe; de oplossingen die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn simpelweg niet genoeg voor consumenten. We denken dat wij goed op weg zijn om dit te veranderen: ons AEVA-systeem heeft al meer dan twee miljoen liter water helpen besparen, ruim 4535 kg verse, lokale voeding opgeleverd, en meer dan 160 miljoen km aan transport bespaart," vertelt Kevin Jakiela, medeoprichter van Just Vertical.

“We hebben voor NexTech gekozen om augmented reality aan ons AEVA-systeem toe te voegen, omdat we weten dat het meer informatie over ons product zal geven die de consument een betere online winkelervaring geeft. We zijn trots dat we hiermee onze klanten een winkelervaring kunnen bieden die uniek is in de agrarische sector." 

De klanten van Just Vertical zullen het AEVA-teeltsysteem in hifi 3D kunnen bekijken met een 360 graden rotatie, alsof ze zelf rond het product lopen.

“Voor retailers die grotere producten verkopen, zoals Just Vertical met zijn AEVA-technologie, bieden AR-technologieën een extra service die klanten net over de streep kunnen trekken bij het doen van een aankoop. Veel mensen aarzelen om een ​​groot artikel online te kopen zonder het eerst in hun huiskamer te zien. Ons ARitize Commerce platform zorgt ervoor dat ze dit nu wel kunnen doen," zegt Evan Gappelberg, de directeur van NexTech.

Voor meer informatie:
www.nextechar.com

www.justvertical.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven