Special GreenTech: kom maar op met die noviteiten!

Nog ruim een maand te gaan en dat betekent dat we kunnen gaan warmdraaien voor de GreenTech! De beurs, dit jaar voor het eerst jaarlijks gehouden i.p.v. tweejaarlijks, vindt van 11 tot en met 13 juni plaats in de RAI, Amsterdam. Tijdens deze internationale tuinbouwbeurs zullen toeleveranciers weer alles uit de kast halen om hun producten aan de glastuinbouwsector te presenteren.

Noviteiten
De Special GreenTech staat vanaf vandaag daarom in het teken van standhouders, noviteiten en de evenementen die op de beurs gaan plaatsvinden. De redactie nodigt bedrijven uit om een bericht in te sturen naar info@groentennieuws.nl met daarin wat voor noviteiten er op de beurs gepresenteerd worden, wat voor onderwerpen er spelen in de tuinbouw van vandaag. Ook voor een interview kun je contact opnemen. 

De artikelen zullen na vertaling ook gepubliceerd worden op onze internationale nieuwsbrief HortiDaily. Een mooie gelegenheid dus om nationaal en internationaal een noviteit onder de aandacht te brengen.

Deze Special is ook een mooie kans om in de aanloop naar de beurs extra in de aandacht te staan met behulp van een banner. Voor 750 euro per maand sta je tot aan de beurs op GroentenNieuws goed in de aandacht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een gerust een e-mail.

Gratis registreren voor GreenTech Amsterdam tot 2 juni
Wie Greentech wil bezoeken, kan zich hier tot 2 juni gratis registreren. Daarna geldt er online een toegangsprijs van € 40,- incl. btw. Tijdens beursdagen kan er alleen aan de kassa een ticket gekocht worden voor € 70,- incl. btw.

Voor meer informatie:
GreenTech
www.greentech.nl
greentech@rai.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven