Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dé Lekkerste Asperge 2019 komt uit Deurne

Het Brabants Asperge Genootschap maakt bekend dat de proeverij heeft plaats- gevonden voor de verkiezing van  “Dé Lekkerste Asperge 2019”  van het Brabants Asperge Genootschap.

Met een deelnemersveld van 23 ingestuurde monsters AA-asperges had de jury een zware dobber om hier uiteindelijk de lekkerste uit te verkiezen.

Deze 10-koppige jury, bestaande uit een diversiteit aan personen, afkomstig uit agrarische wereld, horeca, AGF-sector maar ook de “gewone” huisvrouw, boog zich in een blinde proeverij over de monsters om, geur, kleur, beet, smaak en nasmaak te beoordelen en hieraan een puntenscore toe te kennen.

Na een intensieve proeverij door deze jury mogen wij dan ook bekendmaken dat de winnaars voor 2019 zijn geworden: Carel & Cindy van der Putten van Aspergeboerderij van der Putten uit  Deurne

Met een score van 82,3 punten van de maximaal te behalen 100 met een ingezonden 6e jaars asperge van het ras Herkolim.

Tijdens de officiële opening van het Brabantse Aspergeseizoen maandag 29 april bij Hotel-restaurant De Korenbeurs te Made is de hierbij horende oorkonde en trofee aan de trotse winnaars overhandigd, welke zij gedurende een jaar in hun boerderijwinkel mogen zetten.

Aspergeboerderij van der Putten
Carel & Cindy van der Putten
Vlierdenseweg 119,
5753 AC Deurne
Tel. 0493-312082
www.aspergesdeurne.nl 

Publicatiedatum: