Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Samsung legt uit waarom ze in tuinbouwverlichting investeren

Afgelopen voorjaar kondigde Samsung de introductie aan van een breed assortiment LED-producten voor de tuinbouw die een breed spectrum van licht produceren om een ​​gezonde plantengroei te ondersteunen.

Op 23 april introduceerde Samsung een geüpdatete versie van de LM301H, die de hoogste foto-efficiëntie heeft van de mid-power witte LED-pakketten die op dit moment beschikbaar zijn. Het bedrijf is ook met een aantal innovaties gekomen die zijn ontworpen om de teelt van verse, gezonde groenten in eigen huis voor consumenten gemakkelijk te maken.

Samsung baarde ook opzien tijdens de Kitchen & Bath Industry Show in Las Vegas met zijn geheel nieuwe Chef Garden-technologie, die het mogelijk maakt om op eenvoudige, milieuvriendelijke wijze thuis voedsel te verbouwen. Chef Garden integreert naadloos met Samsungs Family Hub koelkast van de volgende generatie en regelt automatisch de golflengten zodat gebruikers het hele jaar door verse, pesticidenvrije groenten en fruit kunnen telen.

"Er is een groeiende interesse in gezonde voeding", zegt Chohui Kim van het LED Technology Center van Samsung Electronics. "Tuinbouw LED speelt een belangrijke rol in de vertical en indoor farming en we willen de toepassingen ervan op verschillende gebieden uitbreiden."

Lees meer op de website van Samsung.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven