Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Kees van den Bosch (Freeland) fietst Uganda Challenge ten gunste van Amref Flying Doctors

Tholen - Opnieuw rijdt Kees van den Bosch van Freeland dit jaar met zijn dochter en schoonzoon per mountainbike mee met een sponsortocht door Afrika: de Uganda Challange 2019. In zeven dagen tijd worden er tussen 22 en 29 juni 600 kilometers afgelegd ten gunste van Amref Flying Doctors. "Wij hebben het zo veel beter dan de mensen in Afrika, dus waarom niet wat afstaan van onze rijkdom en dit combineren met een leuke week!"

Na de Afrika Classic door Tanzania in 2016, waar Kees rakelings langs de giraffen fietste, is nu Uganda aan de beurt. De sportieve uitdaging ziet de AGF-handelaar (60) volledig zitten Het zijn tracks van 75 tot 125 kilometer per dag. Ik heb flink getraind, dus dat moet zeker lukken. Er gingen in Tanzania zelfs ongeoefende fietsers mee, maar naar Uganda lijkt dat niet verstandig, want daar is meer voor nodig. De uitdaging om het minimale sponsorbedrag van 5.000 euro per deelnemer binnen te halen, leek in eerste instantie een grotere, maar dat bedrag is inmiddels binnen. Maar het is een goed doel, dus als AGF'ers me willen sponsoren, dan hoor ik het graag!"

Amref Flying Doctors zet zich in voor blijvende verbeteringen van goed functionerende gezondheidssystemen in Afrika. Dat betekent dat Amref Flying Doctors zich in de programma's richt op zaken als opleiding van zorgpersoneel en bestrijding van ziektes als malaria en aids. Maar ook op goede communicatiemiddelen, transport en voorlichting. En op vergroting van zelfbewustzijn en participatie van kwetsbare groepen, wetgeving en onderwijs.

Klik hier om te sponsoren:
https://www.africaclassic.nl/kees-van-den-bosch

Voor meer informatie:
Kees van den Bosch
Freeland B.V.
Nijbracht 126
7821 CE Emmen
0591 670570
06 51406694
kees@freeland.nl
www.freeland.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven