N-xt Fertilizers gaat samen met Van de Reijt Meststoffen

Per 1 januari 2013 gaat N-xt Fertilizers uit Emmen samen met Van de Reijt Meststoffen in Breda. Hiermee legt N-xt Fertilizers een goede basis voor het verder doorontwikkelen van vloeibare bodem- en bladmeststoffen. Van de Reijt voegt hiermee een interessante groep vloeibare kwaliteitsmeststoffen toe aan het productenpakket. De naam N-xt Fertilizers blijft gehandhaafd en de koers van het bedrijf ongewijzigd.

Algemeen directeur en mede-eigenaar Ate Ludwig van N-xt Fertilizers is blij met de overname van het belang door Van de Reijt. "Hiermee gaan we van 9 naar 2 eigenaren, die een volledige focus hebben op bemesting en het ontwikkelen van nieuwe meststoffen. Bovendien krijgen we als N-xt Fertilizers de beschikking over een aantal extra producten uit de portfolio van Van de Reijt."

Van de Reijt Meststoffen breidt met de producten van N-xt Fertilizers het pakket meststoffen verder uit. ”Er is een groeiende behoefte aan het steeds nauwkeuriger en efficiënter bemesten. En daar passen de vloeibare producten van N-xt Fertilizers prima bij”, aldus directeur-eigenaar Leendert van de Reijt. "In het verleden waren wij vooral actief als groothandelaar in de sector. Dat zullen we in de toekomst ook blijven doen, maar de huidige moderne landbouw vraagt om meer en andere informatie dan in het verleden. N-xt Fertilizers heeft een naam opgebouwd in de branche qua producten en toegevoegde kennis. Zij hebben een schat aan kennis in huis over bodemvruchtbaarheid en bodemgezondheid. Daar kunnen wij ons voordeel mee doen."Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.