"versterkte samenwerking"

Greenyard gaat jaarrond leveren aan Carrefour België

Greenyard Fresh Belgium meldt dinsdag 23 april in een persbericht dat ze een principeakkoord met Carrefour België hebben getekend voor de levering van fruit en groenten het jaar rond. Hierdoor zal het volume verse groenten en fruit dat Greenyard Fresh Belgium levert aan Carrefour België aanzienlijk toenemen. 

Volgens het groenten- en fruitconcern schept dit versterkt strategisch partnermodel nieuwe mogelijkheden op het vlak van sourcing, supply chain management en kwaliteitsgarantie. Tevens verzekert Greenyard een optimale logistiek en transport van Greenyard naar de winkels en platformen van Carrefour in België. 

"Bovendien beoogt deze samenwerking de overeenkomst om de winstgevende groei van de gehele categorie verse groenten en fruit verder te zetten", zegt Greenyard. "Echter ondersteunt het akkoord ook het Act For Food-initiatief van Carrefour om gezonde en bij voorkeur Belgische producten aan te bieden."

"Deze samenwerking zal beide bedrijven helpen om de volgende stappen te zetten om hun gemeenschappelijke doelstellingen op lange termijn te bereiken: het verminderen van afval, het verbeteren van de kwaliteit voor de consument en het voortdurend aanbieden van snelle en innovatieve oplossingen, perfect afgestemd op de steeds veranderende behoeften van de consument", besluit Greenyard. 

Voor meer informatie:
Dennis Duinslaeger
Investor Relations
Greenyard
+32 15 32 42 49
Dennis.duinslaeger@greenyard.group  
www.greenyard.group 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven