Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De stad met de grootste agrarische export in China sluit zich aan bij Asia Fresh Expo

Welke Chinese stad vergroot haar internationale samenwerking op tuinbouwgebied?

De afgelopen jaren heeft de provincie Shandong haar internationale samenwerking op het gebied van de tuinbouw actief en succesvol ontwikkeld en hiermee opvallende resultaten geboekt. VNU organiseerde een internationale uitwisselingsreis naar Shandong om de ontwikkeling en internationalisering van de tuinbouwsector in de provincie te ondersteunen. "Onze gasten bezochten een modern teeltbedrijf waar zij konden zien hoe de groenten geoogst werden. In Shandong worden steeds meer verschillende groenten geteeld en dat is een belangrijke factor om de ontwikkeling van de Chinese groentensector verder te verbeteren. Bovendien wordt ook de infrastructuur van de tuinbouwsector opgebouwd zodat deze beantwoordt aan de huidige behoeften van de sector."

Aansluitend op de reis van VNU vond op 18 april 2019 in Shouguang de openingsceremonie van de Facility Vegetable International Variety Exhibition Fair plaats. Gasten uit binnen- en buitenland hielden hier toespraken, waaronder Richard G.F. Visser van Wageningen University en David Zhong, voorzitter van VNU Exhibitions Asia. 

Zoals Albert Erp, directeur van de Jaarbeurs en voorzitter van VNU Exhibitions Asia: "We denken dat Shandong, als belangrijkste agrarische provincie in China, met de grootste export en het hoogste niveau van industrialisering van de tuinbouw en modernisering van het platteland, in staat zal zijn om een voorbeeld te neer te zetten voor de herontwikkeling van Chinese plattelandsregio's. Net als met de eerdere 'Zhucheng, Weifang en Shouguang modellen' zullen we hiermee een voorbeeld creëren voor de economische ontwikkeling van landelijk China."

“Als onze oude bekende en exposant zal de Shouguang Vegetable Industry Holding Group deelnemen aan ASIA FRESH 2019 met meer dan 250 m2, waar het verschillende groenten, nieuw ontwikkelde technologieën en ideeën zal presenteren. Het standnummer is A001." 

Klik hier voor het volledige artikel.

Voor meer informatie:
Laura Hu
Tel. :+86 21 61953565 
Email: laura.hu@vnuexhibitions.com.cn 
www.asiafreshexpo.com 

Publicatiedatum: