Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappel-tomatenplant Potatom weer in de winkelschappen

De Pick-&-Joy groentenplanten weten de weg naar de consument al een aantal weken goed te vinden. Vanaf aankomend weekend is ook de Pick-&-Joy Potatom weer te vinden in de winkelschappen. De Potatom blijft een uniek product binnen het Pick-&-Joy concept van Vreugdenhil Young Plants, dat inmiddels bestaat uit meer dan 16 variƫteiten gezonde, smaakvolle plukgroenten.

De Potatom is een tomaat-aardappelplant, een plant die zowel tomaten als aardappelen produceert De Potatom wordt verkocht als halfwas product, dus de plant wordt verkocht zonder vruchten.

De Potatom komt dit seizoen met een verbeterde versie. Een verbeterd ras geeft de Potatom smaakvollere cocktailtomaten naast stevige, vastkokende aardappelen. Tevens is de plant daardoor compacter dan voorheen. Daarnaast is er ook een nieuw etiket en een 'stappenplan' met illustraties ontwikkeld.

De Potatom is verkrijgbaar in diverse tuincentra en is online te bestellen via www.florastore.com.

Voor meer informatie over de Potatom en het gehele Pick-&-Joy assortiment, kijk op www.pickandjoy.nl en op www.vreugdenhilyoungplants.nl.

Publicatiedatum: