Marie-Claire Reuver aan de slag bij Codema

Op 1 april 2019 kondigde Codema de benoeming aan van Marie-Claire Reuver voor de positie van Manager Sales Operations Europa vanaf locatie Bergschenhoek. In deze functie zal zij functioneel sturing geven aan Sales Europa en zorg dragen voor het effectief en efficiënt uitvoeren van de salesprocessen.

Kansen voor de toekomst
Codema wil de komende jaren een forse (inter-)nationale groei doormaken. Marie-Claire is met haar management-achtergrond in multinationale organisaties de aangewezen persoon om Codema’s groei te ondersteunen en verstevigen.

Verkoopprocessen optimaliseren
"Marie-Claire is een sterke, toegewijde en resultaatgerichte manager met een passie voor mensen, getallen en processen. Zij heeft voor diverse multinationale telecommunicatie-organisaties gewerkt op verschillende continenten en landen. Zo werkte zij in Afrika, verschillende Oost-Europese landen en in Duitsland. Marie-Claire zal de verkoopprocessen binnen Codema verder ontwikkelen en implementeren en relaties met interne en externe klanten onderhouden. Haar affiniteit met de tuinbouw gaat terug naar haar vroege jaren toen zij in ’s-Gravenzande woonde. In haar jeugd trilde en plukte ze tomaten en ploos ze anjers. Marie-Claire: ‘’Ik zie Codema als een innovatief bedrijf met een duidelijke visie en gezonde ambities. Ik kijk er naar uit om met dit team te gaan samenwerken.’’

Voor meer informatie:
Codema Systems Group
www.codema.nl
info@codemasystemsgroup.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven