Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van der Windt Verpakking

"Voorkom verspreiding van virussen door gebruik van de juiste hygiënische producten"

In tijden van virusperikelen, maar eigenlijk altijd, is hygiëne belangrijk in en om de kas. Van der Windt levert, naast de bekende (tuinbouwgerelateerde) verpakkingen, al jarenlang persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiënische producten. "Onder het merk ComFort bieden wij een totaalassortiment persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals disposable handschoenen, bezoekersjassen, overalls, haarnetten, schoen- en laarsovertrekken."

Voor het hanteren van een zo hygiënisch mogelijke werkwijze is het raadzaam om een hygiëneplan op te stellen. "Wij kunnen daarbij helpen. Om verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels te voorkomen, kan ons gekleurde hygiënische borstelassortiment bijzonder functioneel zijn."

Ook desinfectie is belangrijk binnen een hygiëneplan. Een desinfectieren handgel, van bijvoorbeeld Purell, elimineert 99% van de schadelijke bacteriën die op de handen aanwezig zijn en doodt virussen.

Voor meer informatie:
Van der Windt Verpakking
www.vanderwindt.nl
0174-636111 
Publicatiedatum: