Lulu introduceert 'Festival of Premium Qatari Vegetables'

Festiviteiten rondom lokale groenten in Qatar

In opdracht van het Qatarese ministerie van Stad en Milieu is in de Lulu Hypermarkten een festival van lokale groenten van start gegaan dat de naam draagt ‘The Festival of Premium Qatari Vegetables and Qatar Farms’.

De openingsceremonie in de Lulu Hypermarket in Al Gharafa werd bijgewoond door sjeik dr. Faleh bin Nasser Al Thani, adjunct-staatssecretaris van Landbouw en Visserij, Yusuf Khalid Al Khulaifi, directeur Landbouwzaken bij het Ministerie van Stad en Milieu en een aantal functionarissen van Lulu en lokale teeltbedrijven.

Het festival maakt deel uit van het 'Premium Qatar Farms-programma' dat het ministerie van Milieu en Milieu (MME) bij grote commerciële afzetpunten heeft opgezet.

Het festival biedt gecertificeerde premium lokale groenten in dozen aan. Functionarissen van Lulu gaven aan dat deze groenten tot het einde van het seizoen beschikbaar zullen zijn bij alle Lulu-winkels.

Naast het 'Premium Qatar Farms Program', heeft het ministerie van Stad en Milieu verschillende initiatieven geïntroduceerd, zoals het 'Qatar Farms Program', het festival van bloemen, honing, dadels en zuivelproducten, om klanten aan te trekken met als doel om de verkoop van lokale groenten te verhogen.

Bron: thepeninsulaqatar.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven