Maurits van Dijk van RVO vanaf eind april 1 dag per week in World Horti Center

RVO gaat dichter op glastuinbouwpraktijk zitten

Regelmatig ontvangt het World Horti Center via RVO buitenlandse delegaties en bezoekers die kennis willen maken met de belangrijke partijen in de tuinbouw. Om de samenwerking te intensiveren en een verdere kruisbestuiving te krijgen tussen overheid en bedrijfsleven, is Maurits van Dijk van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) vanaf eind april een dag in de week aanwezig in World Horti Center. 

Maurits stelt zich voor: "Na het behalen van mijn bachelor Recht in 2010, ben ik naar China gegaan om Chinees te studeren aan de Beijing University of Technology. Vanaf 2011 was ik werkzaam in verschillende functies bij het Innovatie Attache Netwerk op de Nederlandse Ambassade in Beijing. Na 8 jaar in Beijing gewoond en gewerkt te hebben was het voor mij in 2018 tijd om terug te keren naar Nederland.

In april 2018 ben ik begonnen bij RVO als Projectleider voor Inkomende bezoekers programma’s en uitgaande economische missies. Sinds april dit jaar is mijn functie ‘Programma Manager Partners for International Business’."

Wie er vragen heeft over de RVO-producten en diensten of wil weten hoe RVO kan helpen bij activiteiten, kan contact opnemen met Maurits.

Ondernemend Nederland kan bij RVO terecht met vragen op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. De organisatie biedt producten en diensten aan zoals voorlichting en advies, financiële regelingen, wet- en regelgeving, netwerk en hulp bij het zoeken van zakenpartners in binnen- en buitenland.

Bron: World Horti Center


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven