Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onafhankelijk, niet-uitvoerend bestuurder

Louise O. Fresco aan de slag bij Syngenta in Raad van Bestuur

Tijdens de algemene vergadering voor aandeelhouders van veredelaar Syngenta op vrijdag 12 april is Louise O. Fresco benoemt als onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder van de Raad van Bestuur.

Fresco is momenteel voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen University & Research. Ze combineert een lange academische carrière als hoogleraar aan zowel universiteiten in Wageningen als Amsterdam met grote betrokkenheid bij beleid en ontwikkeling in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. 

Fresco, onder meer auteur van het boek 'Hamburgers in het paradijs. Voedsel in tijden van schaarste en overvloed', geldt internationaal als een autoriteit op het gebied van voedselzekerheid, internationale samenwerking en wetenschap. 

De aankondiging komt daags na het bericht dat Syngenta innovaties nog sneller wil gaan doorvoeren in een eveneens steeds sneller veranderende wereld. Fresco laat weten dat toetreding tot het bestuur haar de kans geeft om te werken aan "een duurzamere voedselproductie en het verminderen van de milieu-impact op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten."

Voor meer informatie:
Syngenta
www.syngenta.nl

Publicatiedatum: