tweede klasse tomaten van kwekerij Osdorp:

Cateraar Vitam werkt aan eigen ketchup

Cateraar Vitam werkt aan een eigen ketchup: de V'ketchup. Dat meldt de website Horeca Entree. Hiermee wil Vitam de voedselverspilling tegengaan. Kwekerij Osdorp teelt al ruim 8 jaar de Coeur de Boeuf-tomaten voor Vitam. Niet alle geteelde tomaten worden echter gebruikt of komen door de kwaliteitscontrole. Die tomaten worden daarom gebruikt voor de V'ketchup. Daarnaast bevat de V'ketchup de volgende ingrediënten: ui, suiker, azijn, zout, kaneel, kruidnagel, steranijs, laurier, rozemarijn en eko-pectine. Vitam heeft ook het V'ketchup-testpanel opgezet.

Klik hier om naar de website van het testpanel te gaan

bron: Horecaentree.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.