Fluence stelt Theo Tekstra aan als EMEA Product Marketing Manager

Fluence breidt zijn activiteiten uit in Europa om ook hier telers hoogste te ondersteunen en voor te lichten over de specifieke voordelen van LED-verlichtingsoplossingen. Voor dat doel heeft Fluence by OSRAM Theo Tekstra aangesteld als Product Marketing Manager voor de EMEA-regio.

Tekstra heeft leiding gegeven in productintegratie op de hydroponics-markt ​​voor een grote verlichtingsfabrikant en heeft veel ervaring in de tuinbouwsector.

"Hoewel de investering in LED nog steeds relatief hoog is, kan LED-technologie inmiddels 50% meer effectiviteit bieden dan traditionele HPS-verlichting", aldus Tekstra. "LED-verlichting heeft zich al bewezen als de enige bruikbare oplossing voor vele toepassingen, zoals meerlaagse systemen, weefselkweek en verlichting tussen de gewassen. De Europese tuinbouwmarkt is zeer geïnteresseerd in topverlichting en hybride verlichtingsoplossingen in kassen, evenals de toepassing van specifieke lichtspectra om de kwaliteit van gewassen te verbeteren."

Tekstra zal nauw gaan samenwerken met het wetenschappelijke en technische team van Fluence om productvoordelen en relevant onderzoek te delen met klanten in de EMEA-regio. De oplossingen van Fluence hebben al invloed gehad op de Noord-Amerikaanse markt voor medicinale en recreatieve cannabis door de kwaliteit van het eindproduct en de energie-efficiëntie te vergroten dankzij de verlichting en de verlaagde HVAC-eisen. Tekstra zal helpen bij de verspreiding van onderzoeksresultaten die van belang zijn voor Europese telers, waardoor klanten rendabele zakelijke toepassingen kunnen ontdekken wanneer die teeltfaciliteiten willen moderniseren of nieuwe teeltfaciliteiten willen ontwikkelen.

Voor meer informatie:
Fluence Bioengineering
4129 Commercial Center Drive
Suite 450
Austin, TX 78744
512-212-4544
info@fluencebioengineering.com
www.fluence.science


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven