Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Franse startup Foodconnect introduceert de FridgeBox

Foodconnect, een Franse startup, heeft onlangs de FridgeBox ontworpen. De FridgeBox is de eerste, direct werkende buitenkoelbox waarmee boodschappen kunnen worden geleverd terwijl je weg bent. Deze minikoelbox is verkrijgbaar in twee modellen (een 50-litermodel en een 100-litermodel) en moet aan de voorkant van je huis worden geïnstalleerd.

De bezorger scant de QR-code van de FridgeBox en krijgt een digitale code om deze te ontgrendelen. Hij of zij laat de online gekochte boodschappen vervolgens achter en de eigenaar haalt ze daarna bij het thuiskomen gewoon op.

De FridgeBox wordt 1 uur vóór het begin van de levertijd (of eerder, afhankelijk van de buitentemperatuur) met behulp van een zonnepaneel ingeschakeld om een temperatuur van 4° Celsius te bereiken. De koelbox wordt uitgeschakeld zodra de eigenaar de geleverde producten heeft opgehaald. De koelbox kan iets meer dan 9 uur werken.

Via foodconnect.com kunnen bestellingen worden gedaan, die daarna laat zien welke supermarkten zich in de buurt van het huis van de koper bevinden.

Omdat de FridgeBox is uitgerust met een geïntegreerde camera en een zender met volgsysteem beveiligd is deze ook nog beveiligd tegen diefstal. Op het moment dat iemand de koelbox probeert open te breken, wordt bovendien onmiddellijk een waarschuwing verzonden naar de eigenaar en de fabrikant.

Vanaf 15 april aanstaande kan er op foodconnect.com een FridgeBox gereserveerd worden voor levering in juli 2020. De koelbox kan gehuurd worden voor 31 euro per maand.

Bron: rtl.fr 

Publicatiedatum: