Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Florida Tomatoes reageert op voorstel Mexicaanse telers

Mexicaanse telers willen nieuwe schorsingsovereenkomst voor tomaten

De Florida Tomato Exchange heeft de volgende verklaring gepubliceerd als reactie op een voorstel van een groep Mexicaanse telers voor een nieuwe schorsingsovereenkomst voor tomaten in het kader van de handelsruzie tussen Mexico en de Verenigde Staten:

"De binnenlandse sector mag blijven onderhandelen over een nieuwe schorsingsovereenkomst om ervoor te zorgen dat oneerlijk verhandelde tomaten Amerikaanse tomatentelers niet gaan beïnvloeden.

We verwelkomen het Mexicaanse voorstel omdat het, voor het eerst, goede suggesties bevat over hoe voorkomen kan worden dat Mexicaanse telers de schorsingsovereenkomst gaan omzeilen.

We zullen het ministerie van Handel informeren over het Mexicaanse voorstel en ideeën delen over hoe we het eerdere voorstel van het ministerie van oktober 2018 kunnen verbeteren. We hopen dat dit zal leiden tot onderhandelingen tussen de Mexicaanse telers en het ministerie van Handel en dat hier uiteindelijk een nieuwe schorsingsovereenkomst uit voort zal komen die voldoet aan de wettelijke eisen, zodat oneerlijk verhandelde tomaten geen negatieve invloed meer op de sector kunnen hebben."

Voor meer informatie:
Michael D. Schadler
Tel: +1 (407) 660-1949
michael@floridatomatoes.org
www.floridatomatoes.org

Publicatiedatum: