Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beter microklimaat met hoge 30-gaats aardbeien minitray

Beekenkamp Verpakkingen introduceert naast de 16-gaats minitray nu ook een 30-gaats minitray voor aardbeien. De extra hoogte van aardbeientrays geeft veel voordelen. Trayvelden zijn niet altijd even vlak en met deze verhoogde plant trays kunnen de plantwortels van de aardbeienplanten de grond niet raken. Ook is het beter voor de hygiëne en kwaliteit als de wortels verder verwijderd zijn van de grond zodat opspattend water de wortels niet kunnen bereiken.

Naar aanleiding van deze trend heeft Beekenkamp de afgelopen jaren drie hoog uitgevoerde aardbeientrays in het assortiment opgenomen: 10-gaats tray hoog 7317, 18-gaats tray hoog 7318 en de +Tray 16 minitray met hoge poten 7319. En nu dus ook de +Tray 30 minitray met hoge poten.

Minder vochtig, sterkere wortelkluit
Met deze hoge minitray wordt een beter microklimaat gecreëerd voor de planten. De aardbeiplanten in de tray worden minder vochtig, waardoor deze een sterkere en wittere wortelkluit krijgen. De cups hebben een inhoud van 135cc. Deze cupinhoud is ideaal voor doordragende aardbeienrassen en voor plantmateriaal met 2-3 neuzen. 

Daarnaast zijn de voordelen dat de 30-gaats aardbeientrays met een soepele beweging tegen elkaar aangezet kunnen worden en je met één handeling direct 60 planten kunt oppakken of wegzetten. De uiteindes van de aardbeientray passen in elkaar en dit zorgt ervoor dat de planten altijd met dezelfde afstand van elkaar staan op een trayveld, aldus Beekenkamp.

De 30 gaats mini tray, type 7530 is verkrijgbaar in de door de teler gewenste hoogte. Er zijn 3 opties mogelijk:  25 mm, 45 mm of 65 mm afstand vanaf de grond tot aan de cups.

Deze aardbeien minitray wordt geproduceerd van duurzaam gerecycled PP materiaal, is stoombaar en jarenlang te gebruiken.

  • Nest en draaistapelbaar
  • Kleur zwart
  • Cupinhoud: 135cc
  • Plantdichtheid: 180 planten / m2
  • Beschikbaar in 3 hoogtes, gemeten vanaf de plantcup tot de grond: 25 mm, 45 mm, 65 mm
  • 455 stuks / pallet

Voor meer informatie:
Beekenkamp Verpakkingen
www.beekenkamp.nl 
Korte Kruisweg 157
2676 BS  Maasdijk

sales@beekenkamp.nl  
0031-174-526100
 

Publicatiedatum: