Sunset wint Best Organic Product Award op CPMA

De Organic Angel Sweet van Sunset heeft de Best Organic Product Award gewonnen op de Canadian Produce Marketing Association Convention and Tradeshow in Montreal.

De nieuwe Angel Sweet komt in een nieuwe composteerbare verpakking en was een van de 53 producten die meedong naar de prijs. De New Product Showcase werd beoordeeld door een sectorpanel.

"Sinds de introductie van Organic Angel Sweet in 2018 hebben we geweldige reacties van klanten en retailers ontvangen. We zijn vereerd om deze prijs door onze sectorgenoten uitgereikt te krijgen", zegt Paul Mastronardi, president en CEO, en het vierde generatie familielid die aan het roer staat van het familiebedrijf.

De Organic Angel Sweet wordt in de kas geteeld, is ontstaan uit de zoetste pruimtomaat ter wereld en heeft volgens de telers 'een uitzonderlijke smaak'. En net als alle Sunset-producten zijn ze geverifieerd door het Non-GMO Project.

"Dit nieuwe product wekt enthousiasme in het groeiende biologische segment", zegt Nicole Balderas, vicepresident marketing.

De conventionele tegenhanger van het product heeft ook vele onderscheidingen gekregen, waaronder de prestigieuze Superior Taste Award van het International Taste and Quality Institute.

Voor meer informatie:
Jen Wheatley
+1 519-326-1491
+1 519-990-8464
jennifer.wheatley@sunsetgrown.com 
www.sunsetgrown.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven