Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

American Farm Bureau bezorgd over arbeid en handel in geval van grenssluiting

De American Farm Bureau Federation dringt bij de regering aan om ervoor te zorgen dat eventuele stappen die ondernomen worden om de veiligheid bij de Amerikaanse grens te versterken niet meer onzekerheid creëren voor agrarische producenten.

“Op dit moment moeten telers het maar afwachten," zei de voorzitter van de AFBF, Zippy Duvall. “Veel van onze producten zitten gevangen in een handelsstrijd. Moeder Natuur heeft het inkomen van tienduizenden telers verwoest. De prijzen voor veel producten blijven enorm laag. We doen wat we kunnen in deze moeilijke omstandigheden."

“Hoewel onze leden grensveiligheid steunen, worden ze steeds bezorgder over wat 'de grens sluiten' zou betekenen voor hun bedrijven en ranches. Dit is voornamelijk het geval voor telers waarvan de H-2A-aanvragen zijn goedgekeurd en die verwachten dat de arbeiders die ze hebben aangenomen op tijd kunnen helpen met de oogst. We hopen dat de regering concrete stappen zal ondernemen om er voor te zorgen dat H-2A-arbeiders op tijd het land binnen kunnen komen voor het werk dat gedaan moet worden.

“Als verdere stappen worden ondernomen om de grens te beveiligen, willen we de zekerheid dat telers en agrariërs hier geen negatieve gevolgen van ondervinden, en dat producenten die afhankelijk zijn van internationale markten er zeker van kunnen zijn dat hun bedrijven niet in gevaar komen."

Voor meer informatie:
Shiloh Perry
(202) 406-3643
shilohp@fb.org 

Publicatiedatum: