Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Binnen een paar minuten wist ik waar ik heen moest"

Tholen – Nederlandse tuinbouwtoeleveranciers zijn, internationaal als ze zijn, over de hele wereld te vinden. Ze stampen nieuwe projecten uit de grond of plegen onderhoud. De organisatie van al die reizen kost best wat tijd en daarom roepen bedrijven vaak de hulp in van Pack & Go.

Conny Kleppe en Mandy van Tetering werkten jarenlang in de zakenreisbranche. Mandy: “We ontmoetten elkaar op het hockeyveld en toen is het balletje gaan rollen.” Vijf jaar geleden zetten ze samen een bedrijf op en inmiddels helpen ze veel bedrijven uit de land- en tuinbouwsector bij het plannen en organiseren van hun zakenreizen. Mandy: “We staan 24/7 voor onze klanten klaar en houden nauw contact via app of mail. Bij wijzigingen in het reisschema willen we zo snel mogelijk een oplossing kunnen bieden.”

Papieren vergeten
Peter Lexmond, commercieel directeur van Meteor Systems is klant van het eerste uur en hij is erg te spreken over die snelle service. “Ik was geland in Canada en ik moest mijn huurauto ophalen. Toen bleek ik mijn papieren vergeten te zijn en door een gebrek aan internet kon ik de gegevens via mijn mail ook niet vinden. Ik belde naar Mandy en wist binnen een paar minuten waar ik heen moest.”

Kostenbewust
Mandy en Conny moeten vaak snel schakelen. Mandy: “Een werknemer kwam aan in het land waar hij een klus moest doen. De machines zouden per schip naar die locatie komen, maar bleken in een verkeerde haven te zijn bezorgd. Het verschepen kostte veel tijd en dus moest de werknemer weer terug naar Nederland. Tijdens het regelen van de terugvlucht proberen we ook op de kosten te letten, zodat het zo min mogelijk impact heeft voor het bedrijf. We merken dat dat als zeer prettig wordt ervaren.”

Peter zegt blind te kunnen vertrouwen op de dames van Pack & Go. “We werken vrij ad hoc en weten vaak pas laat wanneer er gereisd moet worden. Door hen in te schakelen, weten we dat het allemaal goed geregeld is. Daar kunnen we echt van op aan.”

Voor meer informatie:
Mandy van Tetering
Pack & Go
+31 (0)6 38 00 78 71 
info@packandgo.nu
www.packandgo.nu