Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dirk Stegemann Duitse accountmanager voor Fresh Care Convenience

Staay Food Group stelt Duitse accountmanager aan voor Fresh Care Convenience. Staay Food Group breidt haar buitendienst uit naar Duitsland met een specifiek op de Duitse markt gerichte Accountmanager. Dirk Stegemann (53) zal namens Fresh Care Convenience het aanspreekpunt zijn voor deze belangrijke markt.
Stegemann beschikt over een jarenlange ervaring in de foodsector bij diverse vleesverwerkende bedrijven. Zijn laatste rol was die van National Key Accountmanager bij een grote aanbieder van diepvries deegwaren in Herford. In zijn nieuwe rol als Accountmanager Duitsland, zal Stegemann direct aanspreekpunt zijn voor de Duitse retail en andere potentiële afnemers.

Staay Food Group is een internationaal opererende Sales en Marketing organisatie in verse groenten en fruit met eigen teelt én verwerking met 5 vestigingen in Nederland en 4 daarbuiten. Fresh Care Convenience in Dronten maakt als verwerker van verse groenten en fruit sinds enkele jaren reeds deel uit van deze groep. Het bedrijf verwerkt verse groenten en fruit tot convenience maaltijdcomponenten en –salades. Dankzij de eigen sourcing binnen de Staay Food Group kan men direct beschikken over de meest verse ingrediënten. Ongeveer 70% van de productie wordt geleverd in Duitsland.

Voor meer informatie:
Staay Food Group
Mark Loojenga
06-13808981
mark.loojenga@staayfoodgroup.nl 

Publicatiedatum: