April is de maand voor de Special Post-Harvest

Tholen - April dit jaar de maand voor Post-Harvest. De groenten- en sierteeltgewassen onder glas beginnen met het toenemende aantal zonuren lekker te groeien en dus gaat er flink geoogst worden. Vervolgens is het tijd voor alles wat er na de oogst, post-harvest, plaatsvindt. Dat kan verpakken zijn, maar ook het behandelen van producten voor een langere houdbaarheid en een (nog) betere kwaliteit. 

De Special Post-Harvest draait op al onze tuinbouwnieuwsbrieven, dus naast Groentennieuws ook op BPnieuws en de internationale tuinbouwnieuwsbrieven Hortidaily en FloralDaily waarin er dagelijks aandacht is voor alles wat er na de oogst met de tuinbouwproducten gebeurt.

Van machines en verpakken tot bewaring en koeling
Voor consumenten zijn de kwaliteit en de houdbaarheid van een product enorm belangrijk bij het doen van een (herhalings-)aankoop. Om producten van goede kwaliteit bij de consument te krijgen, zijn twee aspecten van belang: een goed uitgangsproduct en de juiste behandeling hiervan. Nu weten we dat telers en kwekers enorm goed zijn in het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, maar hoe zit het met de rest?Special: berichten insturen en advertentieopties
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan post-harvest. Bedrijven, die bij kunnen dragen aan een succesvolle route van plant tot klant, nodigen we uit om deze maand een bericht in te sturen voor de special. We willen alle kanten van na de oogst belichten: van machines en verpakkingen tot bewaring en transport.

Een persbericht kun je kosteloos insturen naar info@groentennieuws.nl, maar je kunt ook contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel. Bovendien is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met een banner binnenin deze special rubriek.

De Special Post Harvest duurt tot en met 30 april. Een maand adverteren op een van de Nederlandstalige nieuwsbrieven kan vanaf € 750. Op HortiDaily vanaf € 800. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven