Eind 2020 klaar

Coöperatie DOOR krijgt nieuw kantoor, verpakkingscentrum én one-stop shop voor klanten

Op vrijdag 29 maart heeft Coöperatie DOOR getekend voor de overdracht van de grond voor een bouwkavel van 3,6 ha op Businesspark Honderdland. De komende 18 maanden wordt hier gewerkt aan een nieuw bedrijfspand. Namens Coöperatie DOOR tekenden voorzitter Jack Groenewegen en penningmeester Pleun van Duijn voor de overdracht van de grond en namens Honderdland OntwikkelingsCombinatie (HOC) waren dit Arie Kruithof en Hans Vis.

Kantoor en one-stop-shop onder één dak
Coöperatie DOOR bouwt samen met haar merken Green Diamonds, Paprico, Prominent, Purple Pride en SweetPoint een nieuw gezamenlijk kantoor en een verpakkingscentrum waar de tomaten, aubergines, zoete puntpaprika’ en komkommers straks onder één dak worden verpakt naar wens van de klant. De inrichting van het nieuwe pand is volledig gericht op een snelle en efficiënte verwerking van onze versproducten door de logistiek te optimaliseren. Daarnaast realiseert DOOR een one-stop shop voor de klant. Het nieuwe pand moet eind 2020 gereed zijn voor gebruik.

De bouw van het nieuwe pand van de coöperatie, met 53 leden en 570 hectare glas en vijf vruchtgroentenmerken een grote speler in de markt, is stap voor stap te volgen op de bouwsite: www.door-bouwt.nl.

Voor meer informatie:
Coöperatie DOOR U.A.
www.cooperatiedoor.nl 
info@doorpartners.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven