Bom Groep doneert 4 Shelterboxen

De voltallige directie van de Bom Groep in Naaldwijk heeft een cheque - goed voor 4 shelterboxen met een waarde van € 3.000,- overhandigd aan de Shelterbox commissieleden mevrouw Meena van der Velden en de heer Johan Timmermans, beiden lid van Rotary Wateringen. Daarmee maakt Rotary Wateringen haar actieve werving meer dan waar.

Na een (natuur)ramp biedt een Shelterbox waardigheid, onderkomen en warmte voor een familie van maximaal tien personen. De Shelterbox is bedoeld als noodonderkomen. De Shelterboxen worden door speciaal opgeleide “Shelterbox Response Teams” ter plaatse afgeleverd. Dit team geeft ook instructies aan de ontvangers van de boxen hoe om te gaan met de inhoud van de box en het opzetten van de tenten.De box bevat een tienpersoons tent, grondzeilen en dekens, muskietennetten, een kooktoestel, pannen, borden, mokken, bestek, een gereedschapskit, een waterfilter (maximaal 18.000 liter), jerrycans (2 x 15 liter) en een kinderpakket met tekenspullen. Hiermee is het mogelijk om minimaal een half jaar te overleven. Een Shelterbox bevat geen aan bederf onderhevige goederen. Eten en drinkwater zijn na een ramp veelal ter plaatse beschikbaar, na kortere of langere tijd. Een volle shelterbox weegt circa 50 kilo.

Een Shelterbox kost € 750,=, inbegrepen begeleiding en transport. Iedere box krijgt een uniek nummer, waarmee een sponsor zijn shelterbox kan volgen via een “track and trace” op de website www.shelterbox.org

Voor meer informatie:
Bom Groep, P.L.J.
Martin van Zeijl
Slachthuisstraat 7
2671 CV NAALDWIJK
(0174) 62 94 41
www.bomgroep.nl
m.vanzeijl@bomgroep.nl
Gsm 06 54 68 18 44

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.