Jubilerende bedrijven in het zonnetje

Tholen - Stel, je bedrijf bestaat bijna 50, 100 of 150 jaar. Een groot feest is vanzelfsprekend, maar je vraagt je wellicht ook af: wat is er allemaal gebeurd in al die jaren? Volgens Inge Tacken van Kefief is een jubileumboek de mooiste manier om terug te kijken.

In het zonnetje
Na jarenlang paprika's geteeld te hebben, richtte Inge zich op communicatie. Ze volgde cursussen en zette haar communicatiebureau Kefief op. In 2012 bracht ze het eerste streekgebonden kookboek uit. Een jaar later verscheen het boek ‘De smaak van ZON’, een bedrijfsgebonden kookboek in opdracht van ZON fruit&vegetables. "Door werknemers en telers in het boek af te beelden én aan het woord te laten, uit het bedrijf haar waardering. Hoe mooi is het om zo je mensen in het zonnetje te zetten", aldus Inge.

Inge Tacken

Een decennium in een boek
Toen de veiling in 2015 100 jaar bestond, werd gevraagd om het decennium in een boek samen te vatten. Inge: "Er werd samen met ZON veel aandacht besteed aan het realiseren van een uniek concept. In het boek geen ellenlange teksten, maar een afwisseling van verrassende interviews, informatieve artikelen en historisch beeldmateriaal. Een tijdlijn, met daarop alle opmerkelijke gebeurtenissen; eerste veiling van asperge tot een nieuw logo, werd de rode draad door het boek."

Spotlights
In haar boeken speelt voedsel een belangrijke rol. "Door mijn tuinbouwachtergrond ken ik de wereld achter de producten en ik herken ook de trots die de bedrijven voelen”. In 2018 zijn ‘Gezonde Brandstof’, het jubileumboek voor Vissers Energy Group en ‘Koken in het Groot Venlose’ een regionaal kookboek uitgebracht.

Het maken van (bedrijfsgebonden) boeken is de passie van Inge. "Een bedrijfsreisje of feest gaat voorbij, maar een boek is blijvend blijft. Het vormt een bijzondere wijze om je bedrijf of organisatie in de spotlights te zetten."

Voor meer informatie:
Inge Tacken-Benders
Kefief Communicatie
M: 06-19853928
info@kefief.nl 
www.kefief.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.