Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Donald Duck draait warm voor Kom in de Kas

Deze week staat in het weekblad DonaldDuck een strip over de glastuinbouw. Op twee pagina's worden de lezers op een humorische en educatieve manier geïnformeerd over de manier waarop bloemen, planten en groenten worden geteeld en bijdragen aan hun gezondheid. De lezers zijn zeker niet alleen kinderen. DonaldDuck is het grootste mannenblad... Wekelijks bereiken zij per uitgave 1.454.100 lezers. 


 
Op de advertorial staat een stripverhaaltje en een woordzoeker. De focus van het stripverhaaltje is de inzet van biologische bestrijders om chemische middelen te vervangen. Doel van deze uiting is nieuwe doelgroepen kennis te laten maken met het innovatieve vermogen van de Nederlandse glastuinbouw en de gezonde producten die in de kassen worden geteeld.

Niet toevallig is gekozen voor een publicatie net voor Kom in de Kas. De lezers worden ook uitgedaagd om een mooie foto in de kas tijdens dit evenement te maken en deze via Instagram of Facebook te delen. Uiteraard met een prijs voor de mooiste foto

De publicatie is een samenwerking van Glastuinbouw Nederland, Royal FloraHolland en Kom in de Kas. Ter ondersteuning worden berichten op de Instagram- en Facebookpagina's van Donald Duck geplaatst.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Publicatiedatum: