Hellen van der Plas nieuwe CEO Signify Benelux

Hellen van der Plas is de nieuwe CEO van Signify Benelux. Zij neemt de vrijgekomen plaats in van Frank van der Vloed die aan de slag gaat als Market Group Leader Europe binnen Signify wereldwijd, voorheen Philips Lighting.

Hellen van der Plas-van Hoek (42) komt aan het hoofd te staan van Signify’s Benelux-organisatie die ongeveer 400 werknemers telt. Zij begon haar carrière bij Koninklijke Philips in 2013 als Marketing Director Consumer Lighting na eerdere marketing en sales posities bij o.a. General Electric. In december 2017 werd ze Marketing Director van het inmiddels verzelfstandigde Philips Lighting voor de Benelux. Tot vandaag vertolkte zij de functie van Marketing Director Benelux. Hellen van der Plas-van Hoek is Drs. Business Communication en gespecialiseerd in Marketing & Economics.

“Ik vind het een geweldige eer en uitdaging om dit fantastische bedrijf in de Benelux te mogen leiden”, aldus Hellen van der Plas. “We bevinden ons in diverse transities, van conventionele verlichting naar LED, naar Systemen en Services. Van een hardware bedrijf transformeren we naar een software bedrijf waar de mogelijkheden van IoT (Internet of Things) en connectiviteit - met de lamp als dataverzamelaar - ongekend zijn.” 
 
Van der Plas begint aan haar nieuwe functie per 1 april.

 
 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven