Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Nieuwbouw Vers d'anvers feestelijk geopend

Tholen - “We hebben er even op moeten wachten, maar het nieuwe pand staat en we zijn er heel erg blij mee”, vertelt de trotse zaakvoerder Tim Yzewyn van Vers. Het nieuwe pand is sinds eind december in gebruik, maar maandag 25 maart werd de opening gevierd met familie, vrienden, leveranciers en genodigden.


Paul Ponnet, Tim Yzewyn en Guy Claessens

Klik hier voor de fotoreportage.

Met een nieuw pand en een nieuwe naam (oude naam: Yzewyn & Co) is Vers d’anvers klaar voor de toekomst. “We zijn in de afgelopen tijd hard vooruit gegaan en we zien een veelbelovende toekomst tegemoet. In het nieuwe pand hebben we veel meer ruimte om te werken dan in het oude gebouw. Het is een lichte, open ruimte dat ons veel meer mogelijkheden biedt dan het oude pand”, vertellen Tim en de andere leden van het management Paul Ponnet en Guy Claessens.



Klik hier voor de fotoreportage.

“Meer dan groenten en fruit”
Doordat het verhandelen van groenten en fruit de kernactiviteit van het bedrijf is, lag de keuze voor de naamsverandering voor de hand. “Verse producten zijn het allerbelangrijkst voor het bedrijf. Daarbij breidden we ons assortiment continu uit. Naast de gangbare AGF-producten bieden we steeds meer convenience producten aan zoals easy-to-cook groenten die in 4 tot 6 minuten klaar zijn en afgewerkte salades”, vervolgt de zaakvoerder. “Met de nieuwe naam willen we benadrukken dat we meer zijn dan enkel groenten en fruit.”



Groothandelsmarkt Antwerpen

Het nieuwe pand van Vers d’anvers is één van de eerste nieuwe gebouwen van de Antwerpse groothandelsmarkt dat is opgeleverd. Na 35 jaar moeten de oude gebouwen plaats maken voor nieuwbouw. De oude gebouwen worden platgegooid en veranderen in een lange straat. Dit wordt gedaan om de groothandelsmarkt een boost te geven en nieuwe bedrijven aan te trekken.


Oud-zaakvoerder Frank Yzewyn met vrouw en vrienden

Klik hier voor de fotoreportage.

Voor meer informatie:
Vers d'anvers
Kielsbroek 4
2020 Antwerpen
+32(0)3257 19 84
tim.yzewyn@yzewyn.com  
www.versdanvers.be