Mark van Arendonk, InQuality Germany

"Door monitoring van kwaliteitskenmerken worden eigen producten vergeleken met de concurrentie"

Recent is InQuality Germany gestart vanuit de samenwerking van N&S Quality en Innovative Fresh vanuit Nederland met AFC Risk & Crisis Consult uit Duitsland. Deze partijen bundelen hun competenties en jarenlange, internationale ervaring in de gemeenschappelijke onderneming InQuality Germany GmbH.

Toegevoegde waarde in de hele keten
InQuality Germany adviseert voedingsbedrijven over strategische en operationele ondersteuning om  productkwaliteit in de gevoelige versmarkt te verbeteren. De focus ligt op identificatie, het gebruik van optimaliseringsmogelijkheden voor kwaliteitsborging en risicobeheer in de gehele voedselketen. Centraal hierbij staat een monitoringprogramma ontwikkeld door InQuality, dat zelfstandig en objectief de kwaliteit en smaak van bijvoorbeeld groenten en fruit analyseert en evalueert vanuit het oogpunt van de consument. "Door uitgebreide monitoring van kwaliteitskenmerken worden onze eigen producten vergeleken met de concurrentie en tegelijkertijd wordt ‘foodwaste’ verminderd", aldus Marc van Arendonk, Business Development Manager InQuality Germany.

De kracht van samen
InQuality Germany biedt vrijwel het hele aanbod van diensten van de verschillende partners. Vanuit N&S Quality betekent dat hoogwaardig advies, interim-diensten, productkeur en opleidingen. Innovative Fresh draagt bij met haar expertise op het gebied van monitoring en onderzoek van versproducten. Dit concept is succesvol in Nederland en Zweden en wordt in Duitsland aangevuld met speciale crisisbeheersingsdiensten van de Duitse partner. "We zijn verheugd om bedrijven een unieke allround ondersteuning voor kwaliteitsborging en crisispreventie te bieden", zegt Anselm Elles, Managing Director AFC Risk & Crisis Consult. InQuality Germany is gevestigd in Bonn.

Voor meer informatie:
Marc van Arendonk
InQuality
+31 6 16393737
marc.vanarendonk@inquality.eu  
www.inquality.eu       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven