Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MotracLinde: exclusieve distributeur van RVS – ULMA producten in Nederland

Per 1 maart is MotracLinde de exclusieve distribiteur van ULMA in Nederland.  De Spaanse organisatie ULMA produceert roestvaststalen producten die o.a. worden toegepast in de voedingsmiddelenindustrie, visserij, kaasproductie, akkerbouw, chemie, clean rooms en in de farmaceutische industrie.

ULMA levert o.a RVS pallettrucks, stapelaars en schaarpallettrucks, die ingezet worden in omgevingen waarbij hoge eisen gesteld worden met betrekking tot hygiƫne en corrosiebestendigheid (HACCP, EG 852/2004).

Door het gepatenteerde design, zijn de ULMA RVS trucks eenvoudig te reinigen en wordt het besmettingsgevaar door het achterblijven van organisch materiaal tot een minimum beperkt. Alle ULMA elektronica is volgens de norm IP67 beschermd.

De trucks worden standaard uit 304 RVS materialen vervaardigd. Voor bedrijven die in een zoute omgeving werken, zoals in de visserij en kaasproductie, heeft ULMA de producten ook in 316 RVS uitvoering beschikbaar.

MotracLinde  biedt het gehele ULMA assortiment aan: handpallettrucks, schaarheftafels, elektrische pallettrucks en stapelaars met en zonder platform. Met deze uitbreiding van het producten gamma, kan MotracLinde haar klanten beter ondersteunen.

Voor meer informatie:
MotracLinde 
Rondebeltweg 51
1329 BP Almere
+3188 73 77 800
website@motraclinde.nl 
www.motraclinde.nl  

Publicatiedatum: