Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frigga

Introduceert realtime thermometers

Frigga introduceerde op de Fruit Logistica de B9X-serie realtime thermometers met volgens het bedrijf een nog betere prijs-kwaliteit verhouding.

De B9X serie ondersteunt het opnemen van temperatuur, vocht, trilling en lichtgevoeligheid. Deze producten werken op een mondiaal 2G en 3G netwerk. De thermometers kunnen temperaturen van -200°C tot 100°C meten. Bezoekers van over de hele wereld plaatsten orders bij Frigga tijdens de expo in Berlijn en daarna. Ook ontving Frigga naar eigen zeggen veel positieve feedback.

Frigga is een bedrijf met meer dan 14 jaar onderzoek- en ontwikkelingservaring in draadloze communicatietechnologie. Ze leveren diensten aan de fruitsector, medicijnenopslag en koeling. De traditionele op USB gebaseerde opname apparaten gaan naadloos hand in hand met de draadloze, realtime thermometers. Frigga werkt momenteel aan de verbetering van de efficiëntie en zichtbaarheid van z'n producten. Frigga is ook van plan om 3G, 4G en NB productseries te maken.

Frigga team op de Fruit Logistica in Berlin

Frigga zoekt mondiale retailers in de hoop op meer samenwerking wereldwijd en op het leveren van Frigga producten aan meer buitenlandse klanten.

Voor meer informatie:
Frigga
contact@dewav.com 

Publicatiedatum: