Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oreon haalt extra kennis en kunde in huis

Vanwege de exponentiële wereldwijde vraag naar watergekoelde LED Grow Lights heeft Oreon haar team versterkt met drie nieuwe medewerkers.

Wouter Staats is aangesteld als nieuwe Sales Manager Europe. Als agronoom heeft Wouter jarenlange ervaring met de teelt van diverse gewassen onder LED verlichting in kassen en gesloten teeltsystemen. Wouter kan vanuit zijn achtergrond telers helpen hun teeltprestaties te verbeteren en kwalitatief betere producten te leveren. “Om de levensduur en efficiëntie van LED lampen te kunnen garanderen, is waterkoeling een must en daarin loopt Oreon voorop. Dat heeft bij mij de doorslag gegeven om bij Oreon aan de slag te gaan”, aldus Wouter.

Afdeling R&D krijgt versterking van Bernard Hulshof als Chief Innovation Officer. Zijn bedrijf SolarWorks! (http://www.solar-works.co.za/) levert toonaangevende ‘Pay-As-You-Go’ (PAYG) Solar Home Systems en andere zonne-energiediensten in zuidelijk Afrika. Vanuit zijn achtergrond als industrieel ontwerper zal hij zich bij Oreon bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van het huidige product portfolio. Bernard: “Ik vind het ontzettend gaaf om bij Oreon te beginnen, omdat ik denk dat energiehuishouding in kassen een belangrijke schakel is op weg naar een duurzame toekomst”.

Het marketingteam wordt uitgebreid met Fraukje van Breukelen. "Dankzij haar ervaring in off -en online marketing zult u dit jaar nóg meer van Oreon zien en horen dan dat u al van ons gewend bent", laat het team weten. 

Voor meer informatie:
Oreon
Lorentzlaan 6
3401 MX IJsselstein
Netherlands
T: +31 30 760 0660
info@oreon-led.com
www.oreon-led.com

Publicatiedatum: