Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Perry Verstraaten, De Blaeij

“Sommige klanten komen speciaal naar ons voor asperges”

Tholen – De eerste paprika’s uit eigen land zijn weer binnen bij groothandel De Blaeij. “De vraag naar paprika’s is vrij normaal, maar het is leuk dat we weer in de omschakeling van producten zitten. Het zachtfruitseizoen is weer aan het opstarten net als het kasgroentenseizoen. We merken aan onze klanten dat zij Belgische en Nederland product verkiezen boven Spaans. Lokale producten doen het goed, maar ook de kwaliteit van de Belgische en Nederlanse producten is iets beter. De lokale producten worden dagvers geleverd dus is het logisch dat de houdbaarheid net iets beter is dan bijvoorbeeld producten uit Spanje”, vertelt Perry Verstraaten.

Asperges
“Naast de eerste kasgroenten hebben we ook weer asperges in het assortiment. Hoewel de vraag naar asperges voor een groot deel afhankelijk is van het weer, merken we dat de vraag op dit moment erg goed is. We werken al jaren samen met een paar aspergetelers en onze klanten vragen specifiek naar deze asperges. Kwalitatief zijn deze producten erg goed en het is mooi om te zien dat sommige klanten speciaal naar ons komen vanwege deze asperges”, aldus Perry.

Van Turkse pepers tot kweeperen
Groothandel De Blaeij heeft ook een groot assortiment met Turkse producten. Deze producten worden veel afgezet bij etnische winkels. “We hebben momenteel heel weinig Turks product binnen, daarom zijn de prijzen zo hoog. Turkse producten hebben we jaarrond van Turkse pepers tot kweeperen en witte courgettes. Onze Turkse klanten nemen erg veel verse handel af. Zij zijn ook echt heel bewust bezig met eten. Daarnaast hebben onze Turkse klanten ook erg veel verstand van producten en dat is mooi om te zien”, besluit Verstraaten.

Voor meer informatie:
Perry Verstraaten
De Blaeij
Lange Reksestraat 8
4538 AZ Terneuzen
Brugse Steenweg 7/40
9940 Evergem (België)
+31(0)115-613234
info@deblaeij.nl  
www.deblaeij.nl