Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaarverslag Naktuinbouw

Brexit en plantgezondheidsverordening op de agenda

De Brexit, de nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening die per 14 december van kracht wordt en de nieuwe Nederlandse Plant-gezondheidswet die de Plantenziektenwet uit 1951 vervangt. Naast het nieuwe laboratorium staan deze drie grote veranderingen op de agenda van 2019 van Naktuinbouw, zo schrijft Agnes van Ardenne, de voorzitter van bestuur in het nieuwe jaarverslag.

"Wij besteedden veel aandacht hieraan in de voorlichting naar bedrijven. Zo kunnen zij zich goed voorbereiden op deze grote veranderingen. Het bestuur boog zich verder over de afbouw van de instandhoudingsactiviteiten en vermeerdering van prebasismateriaal door het Toetscentrum in Horst. Ook de kadernota risicoanalyse en de beleidsregel vorming en omvang eigen vermogen stonden op de agenda."

In het jaarverslag over 2018 is te lezen over de werkzaamheden die de organisatie in het afgelopen jaar uitvoerde. Daarnaast komen de thema's Brexit en Plantgezondheidsverordening uitgebreid aan bod.  Uit de financiĆ«le cijfers over 2018 blijkt dat het resultaat nihil is te noemen. De kosten en opbrengsten waren in evenwicht.

Klik hier voor het jaarverslag.

 

Voor meer informatie:
Naktuinbouw
www.naktuinbouw.nl

 

Publicatiedatum: