Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress introduceert Melissa Cress

Koppert Cress lanceert Melissa Cress. Melissa Cress is een aromatische mix van muntsmaak en heeft, wanneer gekneusd, een subtiele citroengeur die doet denken aan citroen zeste. Gebruik in combinatie met zoete producten zoals schaal- en weekdieren en witte vis, groenten zoals pompoen, zoete aardappel, venkel, citrus & zure appel. Ook geschikt voor Aziatische gerechten en te combineren met zware smaken zoals lamsvlees, kaas of wild. Melissa Cress is bij geschikt om smaak en aroma toe te voegen aan (bruisend) water of dranken.

Melissa Cress is de jonge zaailing van Melissa officinalis. De botanische naam ‘Melissa’ is, vanwege de overvloedige hoeveelheid nectar in de bloemen, afgeleid van het Latijnse woord voor honingbij. De soort is inheems in Zuid-Europa en het Middellandse Zeegebied tot Centraal-Azië, maar heeft zich verspreid over de rest van de wereld als een uitheemse soort. Deze plant wordt ook citroenbalsem of meer algemeen balsam-munt genoemd. Het is een meerjarige, kruidachtige plant en maakt deel uit van de muntfamilie. De bladeren van de volgroeide plant hebben een milde citroengeur die lijkt op mint.

Koppert Cress is voortdurend op zoek naar natuurlijke, innovatieve ingrediënten, die chefs kunnen gebruiken om de smaak, geur en presentatie van hun gerechten te intensiveren. Producten die voldoen aan de steeds strengere eisen van restaurants wereldwijd. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen.

 

Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
F: +31(0)174 28 32 52
www.benelux.koppertcress.com 

Publicatiedatum: