"Zelfsbedieningswinkel maakt winkelen gemakkelijker"

Gemak is tijdens het winkelen belangrijk. China is toonaangevend op het gebied van innovatie in het winkelgemaksegment. Consumenten kunnen op elk moment van de dag voeding bestellen en binnen een uur geleverd krijgen. Nog gemakkelijker is het systeem dat ze met hun mobiel door het scannen van een QR-code kunnen betalen. Deze vergevorderde technologieën zijn ook te vinden in de retailketen Al refrigerators. Deze koelkasten zijn in stedelijke gebieden geïnstalleerd en voorzien klanten van vers AGF.

Shi Yi van Guangdong Gaocai Farming Technology Development: "We begonnen in Guangzhou en Hong Kong in 2018. Tot nu toe hebben we in Guangzhou nog geen concurrenten gezien. We zijn tevreden over het project. Niet alleen bieden we gezonde groenten, fruit en vlees aan, maar we helpen telers ook om hun inkomen te verbeteren."

"Veel telers in China vinden moeilijk toegang tot de retailkanalen. Daarnaast wordt de concurrentie onder telers steeds groter. Wij hebben een nieuw kanaal geopend. Ze kunnen hun producten via Al refrigerators afzetten. Onze koelkasten functioneren als verkoopmachines. Bovendien kunnen meer consumenten nu tuinbouwproducten kopen."

"De tuinbouwproducten in onze Al refrigerators komen van teeltbedrijven die we managen in samenwerking met onze partners. Ons bedrijf was aanvankelijk een AGF bedrijf. Daardoor zijn we bekend met de sector. We hebben een rijke ervaring in het gebruik van technologieën voor telen, verwerken en verpakken van AGF. Klanten kunnen betalen met hun mobiel via het scannen van een QR-code en kunnen de gewenste producten uit de kast pakken. De rekening wordt afgehandeld zodra ze de deur van de koelkast sluiten. Onze producten voldoen aan alle voedingveiligheidseisen. Ze kunnen ook online bestellen en hun aankopen ophalen bij een Al refrigerator in de buurt."

"Alle Al refrigerators voorzien consumenten van het grootste gemak. Ze verlagen ook de arbeidskosten, waardoor we onze producten tegen stabiele, lage prijzen kunnen aanbieden. We hopen meer koelkasten in andere steden te kunnen installeren, want de feedback die we krijgen is uitstekend."

Contactpersoon: Shi Yi

Bedrijfsnaam: Guangdong Gaocai Farming Technology Development Co., Ltd.

Telefoonnummer: +86 400 888 5117 

Mobiel: +86 159 1975 2209 

E-mail adres: 3400781788@qq.com 

Website: www.gdgaocai.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven