Vul je postcode in en zachtfruitteler laat zien welke supermarkt hun fruit aanbiedt

Het Californische Giant Berry Farms heeft een software tool aan z'n website toegevoegd om shoppers te helpen California Giant bessen 'in de winkel bij jou in de buurt' te vinden. De consumenten kunnen hun postcode invullen om de California Giant bessen het dichtst bij hun huis te vinden. 

Het locatieprogramma identificeert retailers met de gezochte bessen in hun assortiment zodra de consument z'n postcode invoert. Het systeem registreert welke van de vier soorten bessen en het formaat van de verpakking gewenst is. Het bedrijf kan nagaan hoe het nieuwe programma gebruikt wordt, krijgt demografische informatie over de consument en deelt deze gegevens met belangrijke handelspartners. 

Wanneer consumenten zoeken naar hun bessen, dan zullen ze informatie krijgen over de productlijn van California Giant wanneer ze door de foto's van elke bessensoort en verpakkingsformaat scrollen. Cindy Jewell van het bedrijf: "We meten de populairste zoeklocaties, producten en retailers van de consumenten die de tool gebruiken. We vinden het geweldig om deze tool aan onze trouwe klanten te kunnen aanbieden en om nieuwe volgers van ons merk te enthousiasmeren."

De tool zal op verschillende locaties in de website toegevoegd worden om publiek te trekken en zal oplossingen aanbieden wanneer consumenten door de site browsen op zoek naar recepten, aanbiedingen en verkooppunten. California Giant laadt inhoud en reclames op hun social media kanalen met het doel meer mensen te trekken naar hun 'Where to Buy' sectie, waar aanbiedingen en coupons te vinden zullen zijn. 

Het bedrijf besteedt al jaren tijd aan merkbekendheid en -loyaliteit door het hele land met een database van consumenten die beweren een voorkeur te hebben voor California Giant bessen. 

Voor meer informatie:
Cindy Jewell
California Giant Berry Farms
Ph: +1 (831) 728-1773
cjewell@calgiant.com
www.calgiant.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven