Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Russisch Belaya Dacha gaat naar 15 hectare toe

Financiering voor uitbreiding met 7 hectare in Stavropol binnen

De VTB Bank heeft de bouw van het kassencomplex Dolina Solntsa in de regio Stavropol gefinancierd. De lening is bestemd voor de bouw van de tweede fase van het kassencomplex van 7,2 ha voor de teelt van groenten en sla. Het project moet binnen een jaar voltooid zijn. Het totale bedrag van de investeringen zal 18,7 miljoen euro bedragen.

Het hoofd van de afdeling voor de regionale corporate business en een chief vicepresident van de VTB bank, de heer Ruslan Yermenko, onderstreepte dat "de bank de initiatieven gericht op de ontwikkeling van de Russische productie en het stimuleren van importvervanging actief ondersteunt. Onze ervaring met Belaya Dacha is een perfect voorbeeld van een dergelijke samenwerking. Ik ben er zeker van dat een nieuwe overeenkomst onze zakelijke relaties zal versterken."

Anton Semenov, algemeen directeur van Belaya Dacha, gaf commentaar op het evenement: "Met de start van de tweede fase van het complex in 2019 zal de totale kasoppervlakte in de regio Stavropol 15 ha bereiken. We zijn van plan om 350 ton sla en 3,9 duizend ton tomaten per jaar te telen, wat ons in staat zal stellen om de import van vergelijkbare producten op de Russische markt aanzienlijk te verminderen. De financiering van onze partnerbank VTB zal voor deze doelen worden ingezet.

VTB werkt al zes jaar samen met de Belaya Dacha-groep. In 2015 voorzag de bank de onderneming van 12 miljoen euro voor de bouw van het kassencomplex in het kader van een programma ter ondersteuning van innovatieve overheidsprojecten. De onderneming werd gestart in het tweede kwartaal van 2017.

Voor meer informatie:
Belaya Dacha
www.belaya-dacha.com 

Publicatiedatum: