Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wil Vollebregt, Vollebregt Optimal Cleaning:

"Er zit geen woord Frans bij"

Tholen - De sproeibedrijven zijn al weer volop aan de gang om de kassen klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Er zijn veel aanbieders van verwijderbare schermmiddelen op de markt. De keuze is ruim. Wil Vollebregt van Vollebregt Optimal Cleaning kijkt ieder jaar weer kritisch naar het aanbod.  

Eén van de producten, die hij graag op de kassen aanbrengt, is Eclipse LD van Sudlac. “De laatste twee jaar is de kwaliteit sterk verbeterd. Het belangrijkste aspect van krijtmiddelen vind ik de slijtvastheid. Ook in dunne concentraties is de Eclipse LD een aanrader. Verder spuiten we natuurlijk ook Optifuse als een teler meer behoefte heeft van groeilicht en diffusiteit.” 

Sudlac is oorspronkelijk een Frans bedrijf. Spreekt Wil ook een mondje Frans? "Nee. Dat hoeft niet, hoor," lacht Wil. "Ruben Lensing en Michiel Saignette zijn gewoon twee Nederlanders. Er valt geen woord Frans tussen ons. De communicatie tussen ons verloopt prima. Het gaat goed. Het zijn praktische lui." 

In 1997 startte Wil Vollebregt met Ronald van Zijl Sproeibedrijf van Zijl –Vollebregt BV. Per 1 januari 2016 ging Wil alleen verder met het bedrijf Vollebregt Optimal Cleaning. Inmiddels verricht hij jaarlijks op zo’n 600 hectare schoonmaakwerkzaamheden aan de binnenkant van de kassen en het machinaal krijten en verwijderen van krijt aan de buitenkant telt ongeveer 800 hectare. Zowel groententelers als bloemenkwekers heeft hij in zijn klantenbestand en zo nu en dan reist hij met één van de vier units de grens over om het krijt aan te brengen.


Voor meer informatie:
Vollebregt Optimal Cleaning
Wil Vollebregt
M: 06 53 10 54 20 
www.optimalcleaning.nl
info@optimalcleaning.nl

 

Sudlac
Ruben Lensing
E: ruben.lensing@sudlac.com

M: 06 15 25 26 48
www.sudlac.com