Red Sun Farms gekozen tot een van Canada's best gemanagede bedrijven

Red Sun Farms heeft met trots bekend gemaakt dat het een van Canada's Best Managed Companies is. Het is het zevende achtereenvolgende jaar dat Red Sun Farms deze erkenning heeft ontvangen, waardoor de organisatie de prestigieuze Platinum Club-status heeft.

Bedrijven worden beoordeeld op basis van de algehele bedrijfsprestaties en duurzame groei. De winnaars van de Best Managed-award 2019 behoren tot de beste bedrijven die in eigendom zijn van en gemanaged worden door Canadezen, een omzet hebben van meer dan 9,9 miljoen euro, en uit wiens strategie, capaciteit en inzet blijkt dat ze duurzaam groeien.

Red Sun Farms CEO van VS en Canada Operations Carlos Visconti zei: "Deze erkenning is een weerspiegeling van de kernwaarden van onze organisatie: verantwoordelijkheid, samenwerking, vertrouwen en innovatie. Onze Red Sun-familie straalt deze waarden uit in alle aspecten van onze activiteiten. Deze erkenning bevestigt onze leidende positie in de AGF-sector."

Het is het 26e jaar dat de Best Managed Companies-awards in Canada worden uitgereikt, waarmee het een van de belangrijkste awards is voor bedrijven die in eigendom zijn van en gemanaged worden door Canadezen. Elk jaar strijden honderden bedrijven om deze award in een rigoureus en onafhankelijk proces dat het kaliber van hun managementvaardigheden en -praktijken beoordeelt.

"Best Managed Platina-winnaars hebben uitzonderlijke inzichten en kennis op het gebied van business management. Ze zijn een inspiratie en werken op een hoog niveau", zegt Peter Brown, Partner van Deloitte en Co-Leader van Canada's Best Managed Companies.

De winnaars krijgen Canada Best Managed Companies-award van 2019 uitgereikt op het jaarlijkse Canadese Best Managed Companies-gala in Toronto op 17 april 2019. Op dezelfde datum zal het Best Managed-symposium zich richten op toonaangevende zakelijke kwesties die cruciaal zijn voor het succes van de zakelijke leiders van vandaag.

Voor meer informatie: marketing@redsunfarms.com 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven