Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mastronardi Produce wint Best Managed Company Award

Grote Canadese teler valt voor 10e jaar op rij in de prijzen

Mastronardi Produce is voor het tiende jaar op rij uitgeroepen tot een van Canada's Best Managed Companies in 2019, met behoud van hun prestigieuze Platinum Club status. "Het is een grote eer om deze prijs voor het 10e jaar op rij te winnen en het illustreert de inzet van ons team om de allerbeste verse, smaakvolle producten te leveren", zegt Paul Mastronardi, President en CEO van Mastronardi Produce. 

Hij leidt als vierde generatie familielid de organisatie. "Ik ben er zo trots op aan het hoofd te staan van zo'n hardwerkende groep mensen die net zo gepassioneerd zijn als ik over onze gezamenlijke missie: het inspireren van gezond leven met verbluffende smaakervaringen."

"De winnaars van Best Managed van dit jaar zijn een bewijs van het succes wanneer bedrijven investeren in talent, bewust innoveren en op de lange termijn denken", aldus Peter Brown, Partner, Deloitte Private en Co-Leader van het Canada's Best Managed Companies-programma. "Deze bedrijven moeten trots zijn op deze prestatie en op hun verantwoordelijkheid als voorbeeld voor andere Canadese bedrijven."

De Best Managed Companies van Canada is een van Canada's toonaangevende business award-programma's voor de best-in-class bedrijven waarvan de eigenaars en het management Canadezen zijn en de omzet meer dan 10 miljoen euro is.

Voor meer informatie:
Jen Wheatley
Tel:  +1 519-326-1491
Mobile: +1 519-990-8464
Email: jennifer.wheatley@sunsetgrown.com 
Email2: bestmanagedcompanies@deloitte.ca 
www.bestmanagedcompanies.ca 

Publicatiedatum: