Amerikaanse groentesnijder komt met nieuwe verpakking

WP Rawl, een teler, verwerker en handelaar van bladgroenten uit Zuid-Carolina, zal tijdens de vakbeurs Southern Exposure in Florida de nieuwe verpakking van haar lijn bladgroenten onthullen. 

De verpakking van de hele lijn conventionele, gewassen, kant-en-klare bladgroenten heeft een opfrisbeurt gekregen. De traditionele kleuren van het Nature's Green merk en de voedingsinformatie blijven echter de twee belangrijkste onderdelen van de verpakking, zo laat het bedrijf weten.

De productlijn, die bestaat uit boerenkool, groene kool, mosterdkool, raapstelen en een mix van verschillende bladgroenten, is vanaf nu voorzien van een afbeelding de verschillende bladgroenten, waarbij een blad verticaal op de verpakking is afgebeeld, waarmee de teler verwijst naar de natuurlijk groeiwijze van de producten. De gesneden en verpakte bladgroenten in de zak geven kleur aan het geheel.  

“We blijven investeren in het bladgroentensegment door in te spelen op de nieuwste trends," vertelt Ashley Rawl, directeur verkoop, marketing en productontwikkeling. "Met deze nieuwe frisse 'look' en het moderne design hopen we met onze producten nog meer consumenten aan te trekken."

WP Rawl nodigt bezoekers van Southern Exposure uit om de nieuwe Nature's Green verpakking te komen bekijken in haar stand #300.

Voor meer informatie:

Christine Jackson
WP Rawl
Ph: +1 (803) 894-1900
christine.jackson@rawl.net
www.rawl.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven