Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse groentesnijder komt met nieuwe verpakking

WP Rawl, een teler, verwerker en handelaar van bladgroenten uit Zuid-Carolina, zal tijdens de vakbeurs Southern Exposure in Florida de nieuwe verpakking van haar lijn bladgroenten onthullen. 

De verpakking van de hele lijn conventionele, gewassen, kant-en-klare bladgroenten heeft een opfrisbeurt gekregen. De traditionele kleuren van het Nature's Green merk en de voedingsinformatie blijven echter de twee belangrijkste onderdelen van de verpakking, zo laat het bedrijf weten.

De productlijn, die bestaat uit boerenkool, groene kool, mosterdkool, raapstelen en een mix van verschillende bladgroenten, is vanaf nu voorzien van een afbeelding de verschillende bladgroenten, waarbij een blad verticaal op de verpakking is afgebeeld, waarmee de teler verwijst naar de natuurlijk groeiwijze van de producten. De gesneden en verpakte bladgroenten in de zak geven kleur aan het geheel.  

“We blijven investeren in het bladgroentensegment door in te spelen op de nieuwste trends," vertelt Ashley Rawl, directeur verkoop, marketing en productontwikkeling. "Met deze nieuwe frisse 'look' en het moderne design hopen we met onze producten nog meer consumenten aan te trekken."

WP Rawl nodigt bezoekers van Southern Exposure uit om de nieuwe Nature's Green verpakking te komen bekijken in haar stand #300.

Voor meer informatie:

Christine Jackson
WP Rawl
Ph: +1 (803) 894-1900
christine.jackson@rawl.net
www.rawl.net

Publicatiedatum: