Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Per 1 april

Wouter de Jong nieuwe directeur Ludvig Svensson

Per 1 april 2019 is Wouter de Jong aangesteld als nieuwe Managing Director bij Ludvig Svensson. 

Wouter is voor de meeste relaties geen onbekende, want hij begon in 2014 zijn loopbaan bij Svensson als Account Manager. Met deze commerciële ervaring werd hij twee jaar geleden Commercieel Directeur. Nu maakt hij binnen Svensson de volgende stap in zijn carrière. "Als echt familiebedrijf heeft Svensson een structurele lange termijn focus en met Wouter de Jong aan de leiding in Hellevoetsluis gaan wij onze ambitieuze plannen en ideeën verder vormgeven", laat het bedrijf weten. 

Wouter volgt Maarten Oostenbrink op die, na ruim 10 jaar bij Svensson actief te zijn geweest als Managing Director, het bedrijf verlaat om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan. "Gedurende deze periode heeft Maarten het bedrijf door uitdagende tijden heen geleid en het uitgebouwd tot waar we nu staan. Wij bedanken Maarten voor zijn tijd en inzet bij Svensson en wensen hem het allerbeste in zijn volgende carrièrestap."

Voor meer informatie:
Ludvig Svensson
info@ludvigsvensson.com
www.ludvigsvensson.com

Publicatiedatum: