Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AgroFresh krijgt goedkeuring voor nieuwe technologieën

AgroFresh Solutions heeft de uitbreiding van twee gepatenteerde en volgens het bedrijf bewezen oplossingen aangekondigd: De Near-harvest formule Harvista, die goedgekeurd is voor Australië, en de pre-planting-technologie LandSpring, die goedgekeurd is voor de tomatensector in Californië. 

'De nieuwe registraties van de Harvista SC- en LandSpring WP-technologieën zijn het bewijs dat we het bereik van onze oplossingen blijven uitbreiden naar nieuwe internationale markten," vertelt AgroFresh-directeur Jordi Ferre. "Het profijt voor onze klanten is nog groter omdat onze technologieën vanaf het vroege groeistadium voordelen bieden en leiden tot een betere productkwaliteit, minder verliezen en een grotere opbrengst."

Harvista stelt telers in staat om hun oogstvenster te verruimen doordat het fruit aan de bomen kan blijven voor een optimale kleuring, vruchtgrootte en stevigheid. Deze eenvoudig aan te brengen formule zal het voor Australische telers mogelijk maken om fruit van hogere kwaliteit met een beter smaakprofiel te leveren, net zoals hun collega's in Amerika. 

LandSpring ondersteunt de eenvoudige planting van planten en gaat het effect van vroege omgevingsstresstoren tegen hetgeen de opbrengsten en kwaliteit ten goede komt. In andere regio's van de  Verenigde Staten gebruiken telers LandSpring al sinds 2016 en nu kunnen ook tomatentelers in Californië van deze technologie profiteren. Californië vertegenwoordigt ongeveer 80% van de Amerikaanse markt voor industrietomaten en de recente uitbreiding geeft de strategische groei van AgroFresh dan ook een flinke impuls. 

Californische telers kunnen toegang krijgen tot LandSpring via TS&L Seed Company, de exclusieve leverancier van LandSpring voor AgroFresh in Californië. 

 

Voor meer informatie:
Keith Culver
Tel: +01 585 738 2189
Email: kculver@agrofresh.com 
www.agrofresh.com

Publicatiedatum: